Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepisy Naszego Miasta: Adam Kot proponuje rejbak roztoczański. ZDJĘCIA

Joanna Nowicka
Składniki: 
2,5 kg ziemniaków
20 dag kiełbasy (najlepiej swojskiej)
30 dag wędzonego boczku
3 średnie cebule
5 jajek
pół szklanki gęstej śmietany
sól, pieprz czarny i ziołowy, gałka muszkatołowa
Składniki: 2,5 kg ziemniaków 20 dag kiełbasy (najlepiej swojskiej) 30 dag wędzonego boczku 3 średnie cebule 5 jajek pół szklanki gęstej śmietany sól, pieprz czarny i ziołowy, gałka muszkatołowa JN
Rejbak zwany w naszych rejonach tarciuchem roztoczańskim to kolejna z propozycji z cyklu Przepisy Naszego Miasta. Ziemniaczaną ucztę z kiełbasą i boczkiem poleca jak zwykle nasz zaprzyjaźniony kucharz, Adam Kot. A smakosze dodają, że rejbak świetnie smakuje z piwem! Smacznego.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Powrót reprezentacji z Walii. Okęcie i kibice

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lubelskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto