MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

W Kielcach klient sklepu z butami stracił telefon komórkowy

W Kielcach klient sklepu z butami stracił telefon komórkowy

Rzeźniczak wygrał w debiucie na Clout MMA. Piłkarz przedstawił swoje plany

Rzeźniczak wygrał w debiucie na Clout MMA. Piłkarz przedstawił swoje plany

Polecamy

60 tys. uczniów przeszkolonych z ewakuacji i pierwszej pomocy

60 tys. uczniów przeszkolonych z ewakuacji i pierwszej pomocy

Chełm. Przed nami  koncert promujący autorską płytę Bartka Kazimierczaka „Uszy”

Chełm. Przed nami koncert promujący autorską płytę Bartka Kazimierczaka „Uszy”

Przed nami Międzynarodowy Trójstyk Literacki we Włodawie

Przed nami Międzynarodowy Trójstyk Literacki we Włodawie